© 2023 Asociația Codex

In scurta mea cariera in domeniul sigurantei alimentare am avut ocazia sa vad zeci de "experti" in domeniul HACCP. Fiecare interpreteaza dupa propria ureche conceptele de baza care stau la baza HACCP, sau care ar trebui sa stea la baza unor astfel de programe. 

Pentru a nu fi rautacios cu ei, inclusiv cu unii colegi spunand ca "sunt pe langa subiect" in ceea ce priveste hazardul si riscul, le recomand sa parcurga acest infografic. Am avut placuta ocazia sa intru in posesia unui infografic realizat de EUFIC - European Food Information Council. Recomand cu interes lamurirea chestiunii pentru a gasi resursele necesare unei corectii benevenite a conceptelor.

articol codex


Atentionare:

Acesta este un articol cu titlul informativ si nu se pretinde a cuprinde intreaga problematica la care se face referire, nu este o interpretarea legala a prevederilor legislative in domeniu, nu constituie consiliere juridica sau alt tip. Modificarile aduse legislatiei precum si descoperirile stiintifice pot la un moment dat sa contrazica unele aspecte ale acestui articol si de aceea este necesar sa va informati exact cu privire la informatiile legale si stiintifice din momentul la care faceti referire. Pentru o corecta informare vom incerca sa actualizam permanent informatiile.


Nici un comentariu