Menu
Abonament
Newsletterul codexalimentarius.ro
Declaratie: Acest newsletter este trimis gratuit tuturor celor care s-au abonat pe siteul www.codexalimentarius.ro. Frecventa este de doua sau trei ori pe luna in functie de frecventa noutatilor postate pe site. Nu se trimit informatii comerciale, reclame sau reclame ascunse. Newsletterele noastre contin exclusiv informatii cu articolele postate pe site si care sunt publice. Daca doriti sa citi articole tehnice de specialitate, sa descarcati documente, sa primiti newslettere tehnice sau de specialitate va rugam sa va inregistrati pe site cu user si parola. Datele dvs de inregistrare de pe acest site sunt confidentiale, nu sunt utilizate in scopuri comericale, nu sunt furnizate tertilor indiferent de cine sunt aceste entitati, persoane sau firme. Aceste informatii sunt utilizate in exclusivitate de dvs si motorul care gestioneaza websiteul pentru a va loga pe site sau a trimite/primi newslettere.

Va rugam sa va salvati adresa noastra de email - office@codexalimentarius.ro in lista de prieteni a programului dvs de email pentru a primi newsletterele noastre in mod corect.

Va multumim.

Abonare Newsletter


Inregistrați emailul dvs pentru a ramâne conectat la cele mai noi informații, gratuit. Newsletterele noastre nu conțin informații comerciale sau reclame fiind expediate doar când postăm noutăți pe site:
Nu uitati sa ne adaugati la lista de prieteni in programul de email pentru a nu primi nutatile in spam. Va mulțumim pentru încredere.