- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1421
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1509
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1550
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1456
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1409
= un criteriu care indică gradul de acceptabilitate al funcţionării procesului de productie. Un astfel de criteriu nu se aplică produselor introduse pe piaţă. Acesta stabileste o valoare de referinţă a contaminarii, la depaşirea căreia se impun măsuri corective destinate să mentină igiena procesului în conformitate cu legislaţia în domeniul alimentelor; (Articolul 2(d) al Regulamentului (CE) nr. 2073/2005);
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1465
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1595
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1539
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 2274
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1936
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1947
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1994
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1922
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1857
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- C
- Accesări: 1862

Newsletter
Imbunatateste afacerea
si viata clientilor tai
Inregistreaza aici emailul tau si vei primi newsletter periodic cu informatii practice referitoare la igiena si siguranta alimentelor.