- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- F
- Accesări: 1944
= unitate in care se prepara mancaruri sau preparate intr-un sortiment bine determinat destinate consumului public, vandute ambalat sau in vesela de unica folosinta pentru consumul imediat intr-un spatiu organizat in incinta unitatii sau in alta locatie dupa dorinta consumatorului. Aceste unitati pot fi organizate si sub forma de tonete sau chioscuri.
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- F
- Accesări: 1877
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- F
- Accesări: 1447
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- F
- Accesări: 1885
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- F
- Accesări: 1838
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- F
- Accesări: 1924
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- F
- Accesări: 1870
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- F
- Accesări: 1935
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- F
- Accesări: 1941
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- F
- Accesări: 1949
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- F
- Accesări: 1818

Newsletter
Imbunatateste afacerea
si viata clientilor tai
Inregistreaza aici emailul tau si vei primi newsletter periodic cu informatii practice referitoare la igiena si siguranta alimentelor.