- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 1788
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 1746
=obţinerea rezultatelor satisfăcătoare sau acceptabile atunci când se testează valorile stabilite pentru aceste criterii prin prelevarea de probe, efectuarea de analize şi aplicarea de măsuri corective, în conformitate cu legislaţia în domeniul alimentar şi cu instrucţiunile date de către autorităţile competente; (Articolul 2(l) al Regulamentului (CE) nr. 2073/2005);
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 1597
= inseamna o functie a probabilitatii unui efect negativ asupra sanatatii si gravitatea acelui efect, determinat de un pericol; sau probabilitatea apariţiei unui efect nociv pentru sănătate, precum şi severitatea acestui efect, ca urmare a expunerii la un pericol; Articolul 3(9) al Regulamentului (CE) nr. 178/2002);
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 1955
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 2052
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 2120
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 2144
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 2102
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 2061
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 2105
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 2152
- Detalii
- By Dr. Iulian Vieru
- R
- Accesări: 2167
= local public care include spatii si dotari adecvate in care se desfasoara activitati pentru receptia produselor de origine animala si nonanimala, depozitarea, prepararea si servirea in incinta localului a preparatelor si semipreparatelor culinare a produselor de cofetarie-patiserie sau livrarea in cantitati mici la comanda a acestora (in aceasta categorie se includ si restaurantele cu autoservire, vagoanele-restaurant, fast-food-urile, barurile).
