Menu

ATENTIONARE:

Informatiile de pe acest website/blog sunt cu titlu informativ fiind in general prezentarea punctului meu de vedere. Puteti sa utilizati liber de orice drept de autor informatiile prezentate public pe acest website in masura in care considerati ca sunt utile pentru practica dvs. Informatiile de pe acest website nu se pot folosi sub nici o forma cu scopuri comerciale directe sau indirecte. Informatiile prezentate sunt cu caracter generic si de aceea utilizarea lor pentru activitati punctuale sau specifice nu este recomandata fara o analiza atenta. Informatiile de pe acest website nu reprezinta punctul de vedere oficial a nici unei entitati publice sau a nici unei autoritati.  Va rugam sa utilizati aceste informatii pentru uz personal, pentru informarea dvs si dezvoltarea abilitatilor specifice in domeniul igienei si sigurantei alimentelor.

Daca considerați util și distribuiți/tipăriți sau utilizați în practică conținut total sau parțial de pe acest site v-aș fi recunoscător dacă ați preciza sursa: www.codexalimentarius.ro. Așa ajutați la propagarea informațiilor utile și importante pentru toți operatorii și consumatorii.

 

Va multumesc


Atentionare:

Acesta este un articol cu titlul informativ si nu se pretinde a cuprinde intreaga problematica la care se face referire, nu este o interpretarea legala a prevederilor legislative in domeniu, nu constituie consiliere juridica sau alt tip. Modificarile aduse legislatiei precum si descoperirile stiintifice pot la un moment dat sa contrazica unele aspecte ale acestui articol si de aceea este necesar sa va informati exact cu privire la informatiile legale si stiintifice din momentul la care faceti referire. Pentru o corecta informare vom incerca sa actualizam permanent informatiile.


Ultima modificareJoi, 18 Ianuarie 2018 20:52
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)