Menu
Pentru "experti"

Pentru "experti"

In scurta mea cariera in domeniul sigurantei alimentare am avut ocazia sa vad zeci de "experti" in domeniul HACCP. Fiecare interpreteaza dupa propria ureche conceptele de baza care stau la baza HACCP, sau care ar trebui sa stea la baza unor astfel de programe. 

Pentru a nu fi rautacios cu ei, inclusiv cu unii colegi spunand ca "sunt pe langa subiect" in ceea ce priveste hazardul si riscul, le recomand sa parcurga acest infografic. Am avut placuta ocazia sa intru in posesia unui infografic realizat de EUFIC - European Food Information Council. Recomand cu interes lamurirea chestiunii pentru a gasi resursele necesare unei corectii benevenite a conceptelor.

articol codex


Atentionare:

Acesta este un articol cu titlul informativ si nu se pretinde a cuprinde intreaga problematica la care se face referire, nu este o interpretarea legala a prevederilor legislative in domeniu, nu constituie consiliere juridica sau alt tip. Modificarile aduse legislatiei precum si descoperirile stiintifice pot la un moment dat sa contrazica unele aspecte ale acestui articol si de aceea este necesar sa va informati exact cu privire la informatiile legale si stiintifice din momentul la care faceti referire. Pentru o corecta informare vom incerca sa actualizam permanent informatiile.


Ramai conectat la ultimele noutati de pe website

Completati informatiile in campurile anterioare pentru a va abona gratuit la ultimele noutati. Pentru a primi corect newsletterele noastre va rugam sa adaugat adresa noastra de email (office AT codexalimentarius DOT ro) la lista de prieteni din programul dvs de emai. Nu trimitem niciodata informatii comerciale, reclame sau reclame ascuse. Nesletter-ele noastre contin exclusiv informatii tehnice adaugate recent pe site.
Ultima modificareVineri, 19 Ianuarie 2018 17:35
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Abonare Newsletter


Inregistrați emailul dvs pentru a ramâne conectat la cele mai noi informații, gratuit. Newsletterele noastre nu conțin informații comerciale sau reclame fiind expediate doar când postăm noutăți pe site:
Nu uitati sa ne adaugati la lista de prieteni in programul de email pentru a nu primi nutatile in spam. Va mulțumim pentru încredere.