Uncategorised
Hits: 2580

Termeni si conditii pentru utilizarea site-ului codexalimentarius.ro:

Atenționare.
Site-ul web codexalimentarius.ro nu este site-ul oficial al Codex Alimentarius, organismul internațional de reglementare în domeniul siguranței alimentare sau organismul național oficial. Acest site este deținut și administrat de o entitate privată, Asociația Codex și nu este afiliat în niciun fel cu Codex Alimentarius sau cu orice alt organism oficial de reglementare. Informațiile prezentate pe acest site pot fi incomplete sau inexacte, iar utilizatorii ar trebui să verifice informațiile oficiale la sursa. Codex Alimentarius nu își asumă nicio responsabilitate pentru informațiile sau conținutul prezentate pe acest site.

Introducere
Acesti termeni si conditii guverneaza utilizarea site-ului web codexalimentarius.ro (denumit in continuare "site-ul"), precum si orice informatie, continut, servicii sau produse oferite prin intermediul acestuia. Accesul si utilizarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site.

Drepturile de proprietate intelectuala
Toate drepturile de proprietate intelectuala referitoare la site si continutul sau, inclusiv, fara a se limita la, drepturile de autor, drepturile de marca, drepturile de baza de date, drepturile de design si drepturile de proprietate asupra continutului editorial, apartin in totalitate Asociația Codex sau tertilor care au furnizat continutul pentru site. Utilizatorii pot accesa si utiliza continutul site-ului numai in limitele permise de legile privind drepturile de autor si alte legi aplicabile.

Accesul la site si continutul sau
Asociația Codex face eforturi rezonabile pentru a se asigura ca site-ul si continutul sau sunt disponibile in mod continuu si fara erori. Cu toate acestea, Asociația Codex nu poate garanta ca site-ul va fi disponibil in mod neintrerupt sau fara erori.

Asociația Codex poate modifica sau inlatura continutul site-ului, poate suspenda sau inchide site-ul, sau poate limita accesul utilizatorilor la site in orice moment si fara notificare prealabila. Asociația Codex nu este responsabil pentru orice prejudiciu cauzat utilizatorilor sau tertilor in urma modificarii, suspendarii sau inchiderii site-ului sau a continutului sau.

Utilizarea site-ului
Utilizatorii pot accesa si utiliza site-ul numai in scopuri legale si in conformitate cu acesti termeni si conditii. Utilizatorii trebuie sa respecte toate legile si regulamentele aplicabile in legatura cu utilizarea site-ului.

Utilizatorii nu au dreptul sa copieze, reproducă, modifice, distribuiă, afişeze, publiceze, transmită, vândă, licențieze, exploateze comercial sau să creeze opere derivate din conţinutul site-ului, fără acordul scris al Asociația Codex.

Utilizatorii nu au dreptul sa utilizeze sau sa incerce sa utilizeze site-ul in orice mod care poate afecta functionarea site-ului sau a serverelor sale, sau care poate afecta drepturile altor utilizatori sau ale tertilor.

Garantii si responsabilitati
Asociația Codex nu garanteaza ca site-ul sau continutul sau sunt adecvate pentru un anumit scop, si nu garanteaza ca site-ul sau continutul sau vor fi lipsite de erori, virusi sau alte componente daunatoare.

Utilizatorii folosesc site-ul si continutul sau pe propria raspundere.

Scris de: Dr. Iulian Vieru

Nici un comentariu