Titan
  • Home
  • Pasionați
  • Profesionisti
  • Documentare
  • Alerte
  • Glosar
Autentificare / Register
Luminos
Întunecat
Copyright © 2023 Asociația Codex Toate drepturile rezervate.
www.codexalimentarius.ro este un blog de analiză și prezentare a principiilor de igienă și siguranța alimentelor administrat de Asociația Codex. Asociația sau editorii nu sunt afiliați la Codex Alimentarius FAO/WHO sau cu orice alt organism oficial de reglementare național sau internațional. Websiteul nu prezintă nici un punct de vedere oficial al nici unui organism național sau internațional de reglementare.
Codex Alimentarius
  • Home
  • Pasionați
  • Profesionisti
  • Documentare
  • Alerte
  • Glosar
Luminos
Întunecat
  • Autentificare
  • Register

Ghiduri & Coduri

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 01 Februarie 2022
3875

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-20031

  • haccp
  • programe preoperationale

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE

Citește mai departe …

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 01 Februarie 2022
6493

GHID PENTRU APLICAREA SISTEMULUI HACCP

  • haccp

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

Citește mai departe …

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 01 Februarie 2022
3744

SISTEMUL DE ANALIZĂ A REACŢIILOR ACCIDENTALE ŞI A PUNCTULUI CRITIC DE CONTROL (HACCP) ŞI GHIDUL DE APLICARE A ACESTUI SISTEM

  • haccp
  • programe preoperationale
  • programe preliminare

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

Citește mai departe …

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 01 Februarie 2022
3448

Secţiunea X – Instruire - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

  • haccp
  • personal

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

Citește mai departe …

Pagina 1 din 3

  • 1
  • 2
  • 3
Încarcă mai multe
Codex Alimentarius
Copyright © 2023 Asociația Codex Toate drepturile rezervate.
www.codexalimentarius.ro este un blog de analiză și prezentare a principiilor de igienă și siguranța alimentelor administrat de Asociația Codex. Asociația sau editorii nu sunt afiliați la Codex Alimentarius FAO/WHO sau cu orice alt organism oficial de reglementare național sau internațional. Websiteul nu prezintă nici un punct de vedere oficial al nici unui organism național sau internațional de reglementare.