Titan
  • Home
  • Pasionați
  • Profesionisti
  • Documentare
  • Alerte
  • Glosar
Autentificare / Register
Luminos
Întunecat
Copyright © 2023 Asociația Codex Toate drepturile rezervate.
www.codexalimentarius.ro este un blog de analiză și prezentare a principiilor de igienă și siguranța alimentelor administrat de Asociația Codex. Asociația sau editorii nu sunt afiliați la Codex Alimentarius FAO/WHO sau cu orice alt organism oficial de reglementare național sau internațional. Websiteul nu prezintă nici un punct de vedere oficial al nici unui organism național sau internațional de reglementare.
Codex Alimentarius
  • Home
  • Pasionați
  • Profesionisti
  • Documentare
  • Alerte
  • Glosar
Luminos
Întunecat
  • Autentificare
  • Register
Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 01 Februarie 2022
3902

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-20031

  • haccp
  • programe preoperationale

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE

Citește mai departe …

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 01 Februarie 2022
6562

GHID PENTRU APLICAREA SISTEMULUI HACCP

  • haccp

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

Citește mai departe …

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 01 Februarie 2022
3757

SISTEMUL DE ANALIZĂ A REACŢIILOR ACCIDENTALE ŞI A PUNCTULUI CRITIC DE CONTROL (HACCP) ŞI GHIDUL DE APLICARE A ACESTUI SISTEM

  • haccp
  • programe preoperationale
  • programe preliminare

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

Citește mai departe …

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 01 Februarie 2022
3456

Secţiunea X – Instruire - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

  • haccp
  • personal

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

Citește mai departe …

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 08 Aprilie 2023
3640

Secţiunea IX – Informaţiile despre produs şi înştiinţarea consumatorului - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

  • haccp
  • proceduri retragere

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

Citește mai departe …

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 08 Aprilie 2023
3070

Secţiunea VIII – Transport - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

  • haccp
  • programe preliminare
  • transport

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE -  CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

Citește mai departe …

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 01 Februarie 2022
3476

Secţiunea VII – Amplasament: igiena personalului - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

  • igienă generală
  • haccp

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

Citește mai departe …

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 08 Aprilie 2023
3554

Secţiunea VI – Amplasament: întreţinere şi păstrarea curăţeniei - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

  • igienă generală
  • haccp
  • flux tehnologic

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE -  CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

Citește mai departe …

Detalii
Dr. Vieru Iulian
Dr. Vieru Iulian By Dr. Vieru Iulian
Categorie: Ghiduri & Coduri
7 y
Ultima actualizare: 08 Aprilie 2023
3713

Secţiunea V – Controlul activităţilor - CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

  • haccp
  • proiecte
  • producție
  • programe preliminare

CODUL DE PRACTICĂ INTERNAŢIONAL, RECOMANDAT PRINCIPII GENERALE ALE IGIENEI ALIMENTARE CAC/RCP 1-1969, Rev. 4-2003

Citește mai departe …

Pagina 1 din 2

  • 1
  • 2
Încarcă mai multe
Codex Alimentarius
Copyright © 2023 Asociația Codex Toate drepturile rezervate.
www.codexalimentarius.ro este un blog de analiză și prezentare a principiilor de igienă și siguranța alimentelor administrat de Asociația Codex. Asociația sau editorii nu sunt afiliați la Codex Alimentarius FAO/WHO sau cu orice alt organism oficial de reglementare național sau internațional. Websiteul nu prezintă nici un punct de vedere oficial al nici unui organism național sau internațional de reglementare.